ravintolasaneeraus

RAVINTOLASISUSTUSPALVELUT

LAADUKKAASTI JA LUOTETTAVASTI

TILAA RAVINTOLASISUSTUS VERHOOMO ETIKISTÄ

RAVINTOLAREMONTTI   MITTATILAUSTYÖNÄ

 

Ravintolaremontti on osa toimintaamme, tärkein asia on meille tyytyväiset asiakkaat, siitä kertoo se, että asiakkaamme käyttävät palvelujamme toistuvasti. Kauttamme saatte ravintolasisustukset mittatilaustyönä, ravintolasuunnittelusta alkaen.

Ravintolasuunnittelun toteutamme AutoCAD-ohjelmaa käyttäen. Baaritiskit, sohvat ja loosit valmistamme itse. Ravintolaremontissa käytämme kestäviä materiaaleja, pääosin umpipuuta ja metallia. Kuvan baaritiskissä on metalli runko, luonnonkivi kansi ja etuverhouksessa keraaminen laatta.

Vuosikymmenien kokemus takaa luotettavan lopputuloksen. Toimintamme periaate on nopea ja luotettava palvelu.

PYYDÄ TARJOUSPYYDÄ TARJOUS

RAVINTOLAKALUSTEET,  joissa on HYVÄ HINTA-LAATUSUHDE

 

Suunnittelussa olemme ottaneet huomioon, että ravintolan loosit ja sohvat ovat hyvin muotoiltuja, istumamukavuus on hyvä ja niissä asiakas viihtyy pitempäänkin.

Loosien ja sohvien runkorakenteet mahdollistavat niiden uudelleen käytön vaikka uudessa kohteessa.

Vuosien mittaan valmistusmenetelmät ovat kouliutuneet tehokkaiksi ja aikaa säästäviksi. Tämä on yksi eduista, joita tarjoamme työn tilaajalle. Tehokkuus näkyy myös kustannuksissa.

PYYDÄ TARJOUSPYYDÄ TARJOUS

MONIMUOTOISTEN RAVINTOLALOOSIEN RUNGOT OVAT PUUTA JA RAUTAA.

 

Käytämme ravintolarakentamisessa kovaa käyttöä kestäviä materiaaleja, kuten umpipuuta ja rautaa. Materiaalitoimittajamme ovat valikoituneet pitkän ajan tuloksena.

Ravintolaloosit ovat monimuotoisia ja sopivat, niin pubiin, yökerhoon, kuin ruokaravintolaankin.

Vuosien kokemuksella olemme huomanneet, kuinka suuri merkitys on ravintolaloosien ja sohvien muotoilulla, kaariloosit ja kulmamallit tuovat asiakkaálle turvallisen tunnelman.

Verhoomomme palvelee myös vanhojen kalulusteiden kunnostuksessa ja verhoilussa. Ravintolakalusteet verhoilemme kovaa kulutusta kestävillä kankailla, jotka on helppo pitää puhtaana.

PYYDÄ TARJOUSPYYDÄ TARJOUS

RAVINTOLASISUSTUS – KUVAGALLERIA